Postavy z DC Comics se objevily ve filmu Ready Player One

Postavy z DC Comics se objevily ve filmu Ready Player One

3.4.2018 9:00


Svatý grál popkultury, Ready Player One, je současným největším kinohitem. Pojďme se podívat, které postavy z dílny DC Comics si do něj našly cestu.


Film Ready Player One je adaptací stejnojmenné knihy Ernesta Clinea a obsahuje miliardy easter eggů téměř na každém kroku. Mezi širokou škálou postav se ve filmu vyskytují i charaktery z DC Comics, které si připomínáme na následujících řádcích.

Deathstroke a Harley Quinn

Když Parzival/Wade vyráží na virtuální schůzku s Art3mis do Oasis Nightclubu a projde portálem, míjí dvojici, která z klubu zrovna odchází. Nejedná se o nikoho jiného, než o žoldáka Deathstrokea, kterého doprovází Harley Quinn. Druhý Harleyin avatar je pak k vidění ve stejném klubu, kdy ji od stolu vykáže I-R0k.

Deathstroke a Harley v Oasis Nightclub; Foto: Warner Bros.

Další postavy v Oasis Nightclubu

Zatímco výše zmínění Slade a Harleen jsou na první pohled rozeznatelní, ostatní slavné postavy musíte hledat pozorněji. Vězte však, že se v podniku mihnou Wonder Woman, Doctor Fate, Joker, Killer Frost a Poison Ivy.

Joker a Harley na tahu v Oasis Nightclubu; Foto: Warner Bros.

Batman

Zapomenout na jednoho z nejslavnějších hrdinů by bylo trestuhodné. Batman nejprve šplhá na vrcholek hory, následně se prohání ve svém klasickém Batmobilu z šedesátých let a na úplném konci se zapojuje do finální bitvy.

Batman v doprovodu dalších hráčů šplhá na vrchol; Foto: Warner Bros.

Hrdinové a padouchové bok po boku

Závěrečná bitva nabízí monumentální střet tisíců popkulturních postav a objektů. Wadeovi dorazí na pomoc celá armáda hráčů, mezi kterými jsou například hrdinové Spawn, Ultraman a Scorpion. Po boku hlavních hrdinů stanou i další postavy z DC Comics, jmenovitě Flash, Aquaman, Deadshot a Black Manta.

Kal-El/Kal-Il

Nejslavnější superhrdina všech dob, Superman, rovněž bojuje ve finální bitvě. Jeho brýle se dočkají vtipného momentu ve scéně, kdy si Wade vybírá převlek a postavu nápadně podobnou zlému Kal-Ilovi z paralelního vesmíru používá hlavní padouch, Nolan Sorrento, jako svého avatara v Oasis.

Sorrento a I-R0k ve hře Oasis; Foto: Warner Bros.

Všimli jste si dalších postav ze stáje DC Comics? Jak se vám film líbil?


Jít na Justice League | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!