Koho hraje Colin Salmon? Tento moment podle tvůrců mění celou sezónu

Koho hraje Colin Salmon? Tento moment podle tvůrců mění celou sezónu

24.4.2018 18:34


V epizodě The Word of Rao jsme se dočkali velkého zvratu a epizoda House of Zod nebyla v ničem odlišná. Konečně byla odhalena identita tajemného člena Black Zero. A i když spekulace byly divoké, nakonec jde o postavu, kterou zná téměř každý fanoušek DC komiksů.


Záhadná postava, která unesla Seg-Ela, se nám odhalila na konci epizody House of Zod, kdy bojovala s Lytou-Zod. Colin Salmon hraje generála Dru-Zoda, jednoho z největších nepřátel Supermana. Před sezónou se o generálu Zodovi vůbec nemluvilo a tvůrci nyní vysvětlují proč:

Na Comic-Conu jsme fanoušky informovali, že se můžou těšit na Brainiaca a Doomsdaye, ale o Zodovi jsme nechtěli nic říkat, protože je to poměrně velký zvrat v celém seriálu. Je to bod, kdy se celý seriál otočí o 180 stupňů. Adam se vydal na Krypton, aby zachránil Supermana a zastavil Brainiaca. Víme, že Brainiac cestoval zpět časem, aby zničil Krypton. Jenže nebyl jedinou postavou, která cestovala časem – udělal to i Zod, ovšem ze zcela jiného důvodu.

(Budou si Seg a generál Zod rozumět? Foto: Syfy)

Zod je bezesporu záporná postava ve většině filmů, seriálů a komiksů. Jenže v seriálu Krypton tomu tak není. Generál Zod možná chce zničit Supermana, ale rozhodně nestojí o to, aby byl zničen Kandor a jeho planeta Krypton. Vydal se tedy zpět časem, aby svou planetu zachránil, takže v našem seriálu je de facto kladnou postavou. Uvidíme, jak se jeho úloha bude měnit, až bude Brainiac poražen.

Co říkáte na to, že se v seriálu vyskytuje generál Zod? A je to vůbec od tvůrců dobrý tah?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Krypton | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!