Alden Ehrenreich skutečně podepsal smlouvu na tři filmy

Alden Ehrenreich skutečně podepsal smlouvu na tři filmy

6.5.2018 17:51


I když studia dnes plánují třeba jen jeden film, je vždy lepší si herce pojistit do budoucna, kdyby je náhodou ještě potřebovali. O pokračování Hana Sola se sice vůbec nemluví, ale herec se nyní sám přiznal, že když podepisoval smlouvu s Disneym, jednalo se o úmluvu na celkem tři filmy.


Vlastně se o tom hovořilo již dříve (první takovou zprávu jsme vám přinesli již v létě 2016), ale nyní je to stoprocentní. Alden Ehrenreich, nový a mladý Han Solo potvrdil, že se studiem Disney podepsal smlouvu na celkem tři filmy. Studio si tak chtělo pojistit mladého herce, kdyby chtělo Sola ještě někdy v budoucnu využít. Obecně se tak nabízí možnost, že se někdy dočkáme Sola 2.

(Kdo bude lepší? Foto: Disney)

Nicméně období mezi Epizodou III a IV je samo o sobě pro diváky velice přitažlivé, a tak se mladý Han Solo může objevit třeba ve filmu někoho jiného. Nejvíce by dával smysl snímek s Bobou Fettem či jinou skupinou námezdních lovců. Studio si ovšem mohlo Sola jen pojistit pro případné budoucí filmy s nálepkou A Star Wars Story, či nakonec nemusí Ehrenreicha nikdy využít.

Nezapomínejme, že projekt si prošel opravdu divokým vývojem. Za měsíc ovšem již budeme vědět, jak film v kinech obstál a hlavně jak se povedl Alden Ehrenreich, který převzal náročnou štafetu po skvělém Harrisonu Fordovi. Ehrenreich bude mít situaci o to těžší, že jeho kolega Donald Glover, který hraje mladého Landa Calrissiana, sklízí z těch pár ukázek velkou chválu, Ehrenreich tedy bude mít co dohánět.


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!