Supergirl bude v druhé polovině sezóny pomáhat hvězda z This Is Us

Supergirl bude v druhé polovině sezóny pomáhat hvězda z This Is Us

16.12.2017 16:28


Reign v podzimním finále třetí řady srazila Kaře hřebínek a ta dostala zatím svojí největší nakládačku. V druhé polovině sezóny si Supergirl uvědomí, že na Reign samotnou nestačí, a proto uvítá jakoukoliv pomoc od ostatních. Novou posilou seriálu se tak stává mladá postava Julia Freeman.


Andrew Kreisberg, jeden z výkonných producentů seriálu, se vyjádřil, že Supergirl zatm čelí zatím své nejtěžší zkoušce a až nyní poznala svého největšího protivníka. Když se podíváme na záporné postavy v první a ve druhé sérii, tak tam nenalezneme nikoho, kdo by dal Kaře takovou nakládačku jako právě Samantha Arias v epizodě Reign. Proto Supergirl bude muset uvítat pomoc i od ostatních spojenců.

(Reign je i velice silnou postavou v komiksech. Foto: DC Comics)

Kreisberg nikoho konkrétně nejmenoval. Můžeme ale čekat, že Legie superhrdinů přiloží ruku k dílu, snad i James Olsen jako Guardian a také Lyra Strayd, která se má v druhé polovině řady konečně objevit. Nicméně se setkáme i s novou postavou, která sehraje v seriálu klíčovou roli a pomůže Kaře částečně odhalit, kdo se skrývá pod maskou Reign.

Novou postavou bude okolo dvaceti let stará Julia Freeman, kterou si zahraje Krys Marshall známá především ze seriálu This Is Us. Má se jednat o pravidelně vracející se postavu. Julie má mít nadání pro hudbu a sama žije poblíž National City. Jak už bylo řečeno, její výskyt v seriálu bude převážně z toho důvodu, aby Supergirl pomohla odhalit tajnou identitu Ničitelky světů.

Těšíte se na druhou polovinu třetí řady?


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!