Caroline z Upířích deníků v páté řadě

Caroline z Upířích deníků v páté řadě

19.7.2017 20:57


Po skončení Upířích deníků a prodloužení Původních se začaly rojit spekulace, které postavy by se mohly objevit v nadcházející páté řadě. Jednou z těchto možných postav byla i postava Caroline Forbes-Salvatore, Klausovy známosti.


Článek obsahuje spoilery o finále seriálu Upíří deníky.

Caroline, její lásky a Klaus

Klaus je pro Caroline typický bad boy, po nekonečném pomrkávání si ve stém díle Upířích deníků dali žhavé dostaveníčko. Jejich krátký románek skončil/byl přerušen Klausovým odchodem do New Orleans, kam ji sice Klaus pozval, ale Caroline měla v té době jiné životní plány. Tou dobou měla komplikovaný vztah s Tylerem Lockwoodem, který se v The Originals také již mihl. Klaus při příležitosti odchodu z Mystic Falls do New Orleans řekl Caroline, že „Tyler je její první láskou, ale že on má v úmyslu být její poslední“, čímž se jejich vztah víceméně uzavřel. Caroline se později provdala za Klausova starého přítele Stefana Salvatoreho, který se na konci Upířích deníků obětuje pro své přátele. Z Caroline je tedy nyní vdova a Klaus si po Camille zatím nikoho nenašel, takže jistý potenciál pro vztah tady je.

Propletené cesty

Ať už v Denících nebo Původních jsme pak mohli vidět, že občas se jejich cesty (skoro) střetávají, například:

Caroline a pátá řada

Zatím byla zveřejněna jen informace, že se Caroline objeví v páté řadě. Jak velký prostor zde dostane, ani ve které epizodě se na ní můžeme těšit, není jasné. V úvahu přichází pár situací, při kterých se Caroline může objevit. Buď může vycestovat z Mystic Falls, kde se převážně odehrával děj Upířích deníků, do New Orleans, nebo ji uvidíme jako zakladatelku školy pro magické děti (Salvatore Boarding House), kam Hayley na Alaricovo pozvání dala Hope Mikaelsonovou. Takže je možné, že se ani s Klausem nemusejí setkat. V jaké souvislosti byste ji rádi viděli?

Anketa

Někteří fanoušci pár Klaroline zkrátka milují a jiní zatracují. Jak jste na tom vy? Zahlasujte v anketě.

Chtěli byste vidět Klause a Caroline spolu v The Originals?

76%
16%
8%
514 hlasů

Jste rádi, že se Caroline v The Originals objeví? Chtěli byste, aby se tam jen mihla nebo s Klausem navázali, kde přestali? Dejte nám vědět v komentářích.

Foto: CW


Jít na The Originals | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!