Billy Bob Thornton se přidává k obsazení yellowstonského prequelu

Billy Bob Thornton se přidává k obsazení yellowstonského prequelu

12.9.2021 15:15


Tvůrce Taylor Sheridan získal na palubu prequelu k seriálu Yellowstone další zvučné jméno, kterým je několika cenami ověnčený herec Billy Bob Thornton. Kromě něj známe i další dva nové herecké přírůstky.


Obsazení seriálu 1883 se dále rozšiřuje. Kromě Sama Elliotta, Faith Hill a Tima McGrawa, které jsme si představili v předešlém článku, se můžeme těšit i na herce Billyho Boba Thorntona (Fargo, Goliath). Bohužel ale neztvární hlavní postavu, půjde pouze o hostující roli. Zahraje si maršála Jima Courtrighta. Podrobnější informace o jeho postavě nemáme.

Nicméně známe dva nové přírůstky do hlavních rolí, které zastanou Isabel May (Alexa & Katie) a LaMonica Garrett (Arrow, Designated Survivor). Isabel ztvární nejstarší dceru Jamese a Margaret Duttonových jménem Elsa. Skrz její oči toho uvidíme spoustu, s čím se musí rodina potýkat, když se vydají karavanou povozů na cestu z Texasu za lepším životem do nehostinného teritoria v Montaně, kde Duttonovi sídlí v současnosti v seriálu Yellowstone. LaMonica Garrett se představí jako pravá ruka pinkertonského agenta Shey Brennana, jehož jméno prozatím nebylo prozrazeno. Ten se sveze společně s Duttonovými a mnoha dalšími, kteří zaplní karavanu 30 povozů.

(Tři nové přírůstky k prequelu 1883. Foto: Deadline)

Podle dostupných informací bylo na tento seriál skutečně postaveno oněch 30 povozů, kterými se rodiny vydají na epickou a dobrodružnou cestu. Sheridan totiž nechce využívat CGI, kdy by se postavilo například deset povozů a zbylých 20 by se dodělalo počítačově. Dokonce i rozpočet na 1883 byl vyšší, než je tomu u čtvrté série Yellowstoneu, která startuje 7. listopadu. Prequel 1883 pak čeká premiéra 19. prosince. První sérii by mělo tvořit deset epizod.

Výkonný ředitel 101 Studios David Glasser o seriálu řekl následující:

Na tomto příběhu je krásné to, že je to doba, u níž jsme už zapomněli, co je rodina ochotná udělat, aby nalezla své místo k usazení a jakými riziky a zkouškami a trápením si musí lidé procházet. Jde v tom o skutečné nesnáze, lidé po cestě za lepší budoucností pro své rodiny umírají. Jádrem příběhu je vždy rodina a spatříte to z nevinné perspektivy dcery Elsy, dále očima jejích rodičů a také očima oné báječné postavy jménem Shea, kterou ztvární Sam Elliott. Shea už toho spoustu zažil a nachází se nyní na své pravděpodobně poslední cestě. Dojde také na odhalení důvodů, proč se každá z postav rozhodla odejít za lepším životem. Svět, který Taylor Sheridan vybudoval, je ohromný.

Zdroj: Deadline (1, 2)

Co říkáte na tři nové herecké posily? A co na vyjádření Davida Glassera? Skutečně nás čeká nefalšovaná podívaná na tuto dobu?


Jít na 1883 | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře